FIST

društvo za film i propagandu iz Sarajeva, osnovano 1997. godine.

Dugogodišnje Iskustvo...

FIST d.o.o. je jedna od najproduktivnijih i najuglednijih privatnih producentskih kuća u Bosni i Hercegovini. U svom dugogodišnjem iskustvu realizirali smo na desetine uspješnih projekata kao što su: jedna od najgledanijih humorističkih tv serija u regionu „Lud, zbunjen, normalan“, te vrlo uspješne serije „Dva smo svijeta različita“ i „Kriza“. Producirali smo i koproducirali dugometražne igrane filmove: „Nafaka“, višestruko nagrađivani film „Halimi put“, te filmove „Gospođica“, „Estrelita“ i „Usta“. Realizirali smo i 284. epizode dokumentarne tv serije „Pozitivna geografija“, te desetine drugih dokumentarnih filmova, reklamnih i muzičkih video spotova, animiranih filmova, marketinškog i industrijskog kratkog filma.

Oprema...

Produkcijska kuća FIST posjeduje kompletnu tehničku opremu za produkciju i postprodukciju, a zahvaljujući timu profesionalaca koji smo okupili, u mogučnosti smo pružiti uslugu potpunog produkcijskog servisa.

OD IDEJE DO REALIZACIJE

ruka

KONCEPT

Kroz informativni sastanak detaljno analiziramo vaše želje, kreativne okvire vaših potreba i ciljnim grupama kojim se želite obratiti.

PLANIRANJE

Integrišemo se u želje i Vaš način razmišljanja te uz stečeno iskustvo, trudimo se pronaći najbolji način kako doći do željenog produkcijskog rješenja.

DSC05948

PRODUKCIJA

Po dogovoru, slijedi kreativan i predan proces organizacije i produkcije sa vijernim specijalizovanim timovima ispred i za oka kamere.

success

VAŠ I NAŠ USPIJEH

Trudit ćemo se, a što je i Vaš i naš cilj, da dođemo do željenog rezultata i uspješne saradnje na obostrano zadovoljstvo.